Drift

Totalløsninger – vi tager os af det hele!

Ondisplay leverer totalløsninger med alt fra hardware til indhold på dine skærme. Vores kerneprodukt er software til infoskærme, digital skiltning, men vi er ligeledes specialister i:

  • Rådgivning med udgangspunkt i dine konkrete kommunikationsbehov.
  • Hardware, hvad enten det er skærme til indendørs eller udendørs brug, touchskærme, standere, afspillere, routere etc.
  • Forslag til indretning og placering af skærmene eller udendørs digitale skilte.
  • Produktion af indhold tilpasset dine skærme.

Vi har mange års erfaring og stor viden inden for programmering, netværk, IT-udstyr, indretning og grafisk design. En viden, der kommer dit firma til gode ved at vælge en Ondisplay løsning.

Vi vælger altid elementerne til din installations ud fra dine behov, således at den endelige løsning er optimal både mht. performance og pris. Har du f.eks. skærmene eller afspillere i forvejen, installerer vi blot Ondisplay på dem.

Vi guider dig og dine medarbejder hele vejen, og sikrer os, at jeres installation er kørende, inden vi betragter opgaven som afsluttet. Såfremt I efterfølgende får brug for hjælp, kan I blot skrive eller ringe til os, og så finder vi en løsning på problemet. Support er inkluderet, og vi er altid klar til at vejlede i forhold til både små og store udfordringer.

Med succes kommer et øget behov for kommunikation - og dermed antallet af værktøjer, der er nødvendige for at imødekomme dette behov.

Online supportticket

Vi bestræber os på at besvare alle supportticket og e-mailhenvendelser inden for få timer i åbningstiden.

Ring til os

Du kan fange os på telefonen 8-16

Skriv til os!

Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig – og vi gør det med et smil!