Virksomheden og teamet

Ondisplay er et softwarehus med speciale i kommunikation og webbaserede systemer.

Ondisplay har været med i udviklingen af software til styring af alle former for infoskærme siden den spæde start, og har en produktserie med fokus på brugervenlighed og fleksibilitet. Systemet er designet til at gøre arbejdet med infoskærme overskueligt for slutbrugeren i en travl hverdag uden at gå på kompromis med det professionelle indtryk.

Ondisplay er udviklet og bliver fortsat udviklet inhouse, hvilket giver de optimale rammer for både at tilpasse systemet efter kundernes behov og ønsker og give den bedste support.

Vi råder over en erfaren medarbejderstab med kompetencer inden for softwareudvikling, kommunikation, projektledelse, drift og multimediedesign. Virksomheden blev etableret den 1. januar 2000 i Aarhus. Pr. 1/5 2017 flyttede vi til vores nuværende adresse på Danmarksvej i Skanderborg, hvor du til hver en tid er velkommen til en snak og en kop kaffe.

Mød vores dygtige team her

Malene, Claus, Simone & Sten

Værdier: Ordentlighed, Mennesket & Produktet

Gennemsigtighed

Vores kunder og samarbejdspartnere ved, hvad de får, og hvad det koster.

Fair forretning

Følelsen af at have gjort en god forretning skal være fremtrædende hos alle involverede parter.

Kommunikation

Kommunikationen skal være klar, tydelig og ærlig. Vi er troværdige, og holder hvad vi lover.

Kunden

Ondisplay udvikler software med brugeren i centrum. Med fokus på kunderelationen kan vi følge markedet tæt.

 

Medarbejderne

Gennem medindflydelse, ansvar og sociale tiltag internt i firmaet skaber Ondisplay grundlag for medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde og engagerer sig i firmaet.

Specialisering

Ondisplay er og skal fortsat være et specialiseret produkt med optimale løsninger. Både kunder og Ondisplay selv skal være tilfredse med resultaterne og udviklingen.Vores kunder og samarbejdspartnere ved, hvad de får, og hvad det koster.

Udvikling

Systemet skal fortsat udvikles i tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skal lytte til aktuelle behov og arbejde på, både at forbedre og forny os.

Nemt og fleksibelt

Ondisplay skal være for alle. Systemet skal til alle tider kunne differentieres og skaleres, så det kan anvendes både af den daglige administrator af mange skærme og den lejlighedsvise bruger af en enkelt skærm.